domingo, 27 de noviembre de 2011

VI DE TARONJA I LICOR DE CAFÉ

Aquesta recepta ha sigut facilitada pel nostre benvolgut amic Ricardo Dubón, que és molt aficionat a recuperar antigues tradicions.


  VI DE TARONJA.
Per a l'elaboració necessitarem :
-4 parts de suc de taronja natural, per suposat.
-1 part d'alcohol per a fer vi (de venta en la drogueria de Pepe en el carrer sequial i en farmàcies)
-1 part de sucre

Una vegada disposem de tots els ingredients es procedeix a la mescla d'aquestos i es deixa macerar en una ampolla de vidre tapada durant almenys 6 mesos i ho remourem un cop a la setmana. Passat el temps ho filtrarem diverses vegades per tal de treure tots els elements sòlids que s'hagin quedat. L'última filtrada caldrà fer-ho amb un filtre de tela o paper. A partir d'ací podem consumir-ho amb coneixement.


LICOR DE CAFÉ 
-4 parts de cafè
-1 part d'alcohol per a fer vi (de venta en la drogueria de Pepe en el carrer sequial i en farmàcies)
-1 part de sucre

Seguirem el mateix procés que hem fet amb el vi de taronja.

 Espere pugeu gaudir-lo. Nosaltres aquest any ho farem a la caseta.

P.D.: Gràcies Don Ricardo i esperem que seguixques col·laborant amb el blog.




No hay comentarios:

Publicar un comentario