domingo, 30 de octubre de 2011

TEMPORADA DE CAQUIS A LA CASETA

Ja hem començat a menjar caquis de la caseta. Avui hem menjat caquis Persimon preparats pel nostre pare ¿Sabeu que podeu prepar-los vosaltres mateix? necessiteu per suposat els caquis, un recipient on els puguem posar i tapar, i el ingredient secret (cassalla, ginebra, alcohol,...). El procés és el següent: agafem caqui per caqui i amb un drap banyat amb l'alcohol escollit fem un fregat al voltant d'aquest, una vegada tingam els caquis ben fregats els introduïm dins del recipient tapat durant al mínim 4 dies. Ara ja sols ens queda pelar-los i disfrutar d'aquesta fruta amb denominació d'oritge de la Ribera.
Si no disposes de cap drap pots introduir una taça de café plena de l'alcohol que has escollit i deixar-ho tapat al voltant d'uns 4 o 5 dies.



Nota:  no patiu per si heu de conduir ja que l'alcohol s'evapora, també en poden menjar els menuts sense cap perill.

4 comentarios:

  1. Se t'ha quedat un blog molt xulo, ara a actualitzar-lo tots els dies. Jeje :)

    ResponderEliminar
  2. Me mola molt l'idea que heu tingut de fer un blog del que feu en la caseta!
    Gràcies per compartir els vostres diumenges amb tots nosaltres!
    Enhorabona i molt ànims!
    Carmen (Pellofa)

    ResponderEliminar
  3. Felicitar a la familia Baldoví per la seua fantàstica proposta cultural i educativa.
    Ara els diumenges no seran un dir hui que fem... doncs tenim el blog de Baldoví per a prendre alguna cosa nova.
    Mai s'ha de perde els arrels i d'aço ben bé que ho sap aquesta familia.
    Records a tots.

    ResponderEliminar
  4. Molt xula, pero crec que fa falta alguna atracció per las mes menuts, ara que la cuadrilla està renovant-se. Espere que també decidiu ampliar la vostra.

    ResponderEliminar