martes, 1 de noviembre de 2011

EL NOSTRE GALLINER

Aquest galliner fou creat després d'haver tingut que adoptar a la força una inquilina de color negre i de raça valenciana de chulilla, que els nostres amics Juan Rico i la seva dona Macu ens van portar un diumenge per la vesprada.
A partir d'aquest moment tot vingué rodat, eixa mateixa setmana a un camp llindant amb el nostre vaig ensopegar amb una pata muda i amb l'ajuda d'un salabre la nostra granja començava a crèixer.











Tot seguit el galliner va sofrir una explosió demogràfica molt important, el meu pare adoptà 4 gallines menudetes de color roig.
La construcció d'un nou galliner era inminent, sols faltava decidir la ubicació d'aquest. Després de moltes consultes i algunes investigacions decidirem on l'anavem a construir. Pel més de març d'aquest mateix any ens posàrem mans a l'obra i al cap de dos mesos el nostre galliner estava habitable, fins i tot hi havia algú que ens el volia llogar per a passar l'estiu.















El passat dia 21/10/2011 la cigonya va visitar la nostra petita granja, tres pollets vingueren al món, eren tant petits que cabien dins d'un ou de gallina, la nostra felicitat era màxima, ací vos presente als nous inquilins del galliner de la caseta.






Els últims inquilins que ens han arribat a la caseta han vingut de la mà dels nostres amics Ricardo Dubón i la seua dona Amparo. Es tracta d'una varietat de gallina americana i el seu tret més característic  és el seu xicotet tamany.

 

Aquest és el pollatre  i si es fixeu no fa més que uns 25 centímetres d'alçada, per al xicotet tamany que té és molt valent i fins i tot s'atreveix a plantar-li cara al pollastre del galliner.  Com que no té nom, voleu posar-li'l vosaltres?



I estes dos són les femelletes del pollastret, heu vist quins color més bonics?  pues elles dos tampoc tenen nom, així que si voleu ja podeu proposar-ne, d'acord?

No hay comentarios:

Publicar un comentario