Hui en dia els sequers han sigut substituïts per altres zones d'oci com són l'estadi municipal o les pistes de patinatge.
Allí podíem córrer i jugar, però sobretot el que fèiem era menjar-nos el rotllo de caterinetes que les nostres mares ens havien preparat.
A la caseta un any més i per seguir la tradició hem elaborat aquests rotllets i ens han quedat així.
Per a que vosaltres pugueu fer-los a casa vos deixe el pas a pas.
Aquestos són els ingredients que ens fan falta per a l'elaboració:
-1 got de sucre
-1 got d'oli
-1 got de cassalla(si és cerveró millor)
- Anisets i fruita confitada per decorar.
- farina (la que admeta el brevatge)
En primer lloc mesclarem en un recipient el got d'oli, junt amb el sucre i la cassalla, anirem afegint la farina poc a poc fins que ens quede un massa que es puga treballar i donar forma (ni molt dura ni massa tova). Mentre tant engegarem el forn i el posarem a uns 180ºC.
Després de l'amasat passem a fer una mena de rosquilleta.
Una vegada tenim tota la pasta amb forma de rosquilleta el que fem es donar-li forma de rotllo.
Sols ens queda decorar amb els anisets i la fruita confitada per tal de posar-ho al forn durant uns 10 minuts.
A disfrutar-los.... ja em contareu.
No hay comentarios:
Publicar un comentario